Exlibris Alice M. Aeberhardt / Marlene Neumann. - Neumann, Marlene (1951- ). (2010)
Przedstwia stojącą tyłem małą dziewczynkę w kapeluszu, u dołu napis: Exlibris Alice M. Aeberhardt. Pod wyobrażeniem ołowkiem autograf artystki.