Exlibris Alice M. Aeberhardt - Neumann, Marlene (1951- ).; Aeberhardt, Alice M. (1945- ). (2010)
Przedstwia stojącą tyłem małą dziewczynkę w kapeluszu, u dołu napis: Exlibris Alice M. Aeberhardt. Pod wyobrażeniem ołowkiem autograf artystki.
Na odwrocie ołówkiem symbole techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1990-.