Frühjahrs Messe / Gebr. Freymann. (s.n., 1932)
Cennik domu handlowego w Gdańsku braci Freymann na Kohlenmarkt 29 (Targ Węglowy) ze specjalną ofertą na wiosnę (prawdopodobnie) 1932 roku, ważny od 31 marca.