Frühjahrs Messe - Gebrüder Freymann (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1932)
Cennik domu handlowego w Gdańsku braci Freymann na Kohlenmarkt 29 (Targ Węglowy) ze specjalną ofertą na wiosnę (prawdopodobnie) 1932 roku, ważny od 31 marca.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.