Samosyuk Boris Exlibris - Samosûk, Olga (1958- ).; Samosûk, Boris Alekseevič ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 2008)
Przedstawia na tle kwadratowych kafli antycznego oszczepnika. Napis z lewej strony: Samosyuk Boris Exlibris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data, niżej dwa ślepe wyciski, jeden prostokątny z pięcioma kółkami i napisem: Olimpik Games Chin 2008; drugi okrągły.
Keywords: Ekslibrisy -- Rosja -- 1990-.