[Afisz. Incipit] Koncert rozrywkowy p.t. "Odgłosy wiosny" ... ([wydawca nieznany], 1954)
Sztrajfa informująca o koncercie z udziałem solistów Opery Gdańskiej, Teatru Wybrzeże i Gdańskiej Czwórki Radiowej, który odbył się 21-22.03.1954 r. w salach Teatru Wielkiego w Gdańsku i Teatru Wybrzeże w Gdyni.