Edward Albee - Już po wszystkim / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1980)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 2.02.1980 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Kazimierz Kutz, scenografia Marian Kołodziej.