[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza i Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Sopocie urządzają ... uroczystą akademię ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akademii w sopockim Grand Hotelu 12.10.1948 r.