Moja Matura język polski podstawowy 1.0. - Kula, Julita; Potasz, Daniel (1974- ).; Sadowski, Michał (informatyka).; Presspublica (Warszawa : Presspublica, 2011)
Program zawiera 10 lekcji, składających się z ponad 200 stron z ćwiczeniami.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Programowanie: Michał Sadowski [et al.], oprac. merytor. Julita Kula, udźwiękowienie Daniel Potasz.
Dod. do dziennika Rzeczpospolita nr 48 (2011).
Kurs przeznaczony dla osób przygotowujących się do matury na poziomie podstawowym.
Minimalne wymagania systemowe: Procesor Pentium II 333 MHz, karta graficzna z rozdzielczością co najmniej 800x600, 64 MB pamięci RAM, CD-ROM, 350 MB wolnego miejsca na dysku, Ms Internet Explorer 6.0 lub nowszy, MS Media Player 9.0 lub nowszy, Windows 98 z Service Pack 2, Windows XP, Windows Vista, Windows 7.
Keywords: Matura (2005- ).; Język polski -- nauczanie wspomagane komputerowo