Delegacja młodzieży wietnamskiej w I Liceum Ogólnokształcącym w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia spotkanie młodzieży z I Liceum Ogólnokształcącego w Sopocie z młodzieżą wietnamską, 15 września 1969 roku.