Fryderyk August z Bozey Łaski Król Saski Xiaże Warszawski etc. [Inc.:] Dzień iedenasty Grudnia, dzień na zawsze w Epoce Kraiu Naszego pamiętny [...] = Fréderic Auguste par la Grace de Dieu Roi de Saxe, duc de Varsovie etc. [Inc.:] Le onze Décembre fera à jamais Epoque dans les Fastes de Notre Nation [...] : Działo się na Zamku Naszym Warszawskim dnia 11. Grudnia 1807 / Fryderyk August, Stanisław Breza. - Fryderyk August I (król Saksonii ; 1750-1827) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny dot.: zmiany nazwy ul. Miodowej na ul. Napoleona, z 11 Grudnia 1807.