Fryderyk August z Bozey Łaski Król Saski Xiaże Warszawski etc. [Inc.:] Dzień iedenasty Grudnia, dzień na zawsze w Epoce Kraiu Naszego pamiętny [...] = Fréderic Auguste par la Grace de Dieu Roi de Saxe, duc de Varsovie etc. [Inc.:] Le onze Décembre fera à jamais Epoque dans les Fastes de Notre Nation [...] : Działo się na Zamku Naszym Warszawskim dnia 11. Grudnia 1807 - Fryderyk August I (król Saksonii ; 1750-1827).; Breza, Stanisław (1754-1847). (Warszawa : [s.n.], 1807)
Druk ulotny dot.: zmiany nazwy ul. Miodowej na ul. Napoleona, z 11 Grudnia 1807.
Tyt. nagł.
Autorzy i data pod tekstem.
Tekst pol. i fr.
Keywords: Fryderyk August -- I -- (król Saksonii ; -- 1750-1827) -- i Polska; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne; Warszawa (Polska) -- 19 w