Danzig Franziskanerkloster (Kunstgewerbemuseum), Nördlicher Kreuzgang Atelier Walter Fischer, Holzmarkt 22. - Fischer, Walther (Verlag : Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia płn. krużganek dawnego klasztoru franciszkanów, fragment Muzeum Miejskiego, ok. 1900 r.