Danzig Franziskanerkloster (Kunstgewerbemuseum), Nördlicher Kreuzgang - Fischer, Walther; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag : Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia płn. krużganek dawnego klasztoru franciszkanów, fragment Muzeum Miejskiego, ok. 1900 r.
Data wg biogramu wyd. i budowy poczt.
Fot. Gd.