Danzig Müllergewerkshaus u. Catharinenkirche. - Verlag Gustav Doell (Danzig : Verlag Gustav Doell Nachf., 1900)
Przedstawia Dom Cechu Młynarzy w Gdańsku, ok. 1904 r.
Data wg działalności wyd. i stempla pocztowego: 23. 5. 04.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe