Okres propedeutyczny w formacji seminaryjnej / Krzysztof Pawlina. - Pawlina, Krzysztof (1959- ).
Typologia okresów propedeutycznych. Sugestie dotyczące roku propedeutycznego. Cele czasu propedeutycznego. Sposoby realizacji celów czasu propedeutycznego.