Naomi Wallace - Tylko ta pchła = (0ne Flea Spare) / projekt graficzny Remus & Duda ; Teatr Wybrzeże. - Remus-Duda, Joanna (1965- ). (Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat premiery 25.07.2003 r. Ratusz Głównomiejski w Gdańsku. Reżyseria: Aldona Figura. Nazwisko autora plakatu w lewym górnym rogu.