[Afisz. Incipit] Wszyscy na start marszów szlakami zwycięstw Armii Radzieckiej i odrodzonego Wojska Polskiego ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o marszach 14.10.1951 r. na terenie województwa gdańskiego.