Langen Markt und Rathaus ([S. l. : s. n., 1905)
Przedstawia płn. zabudowę Długiego Targu oraz Ratusz Głównego Miasta, ujęce z góry od strony Zielonej Bramy, ok. 1915 r.
Data wg przedstawienia i budowy k. poczt.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe