[Afisz teatralny. Incipit:] Theater zu Danzig. Heute Sonntag, den 28. November 1819. Graf Benjowsky, oder: Die Verschwörung auf Kamtschatka. Ein Schauspiel in 5 Aufzügen von Kotzebue. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1819)
Afisz przedstawienia "Graf Benjowsky, oder: Die Verschwörung auf Kamtschatka. Ein Schauspiel in 5 Aufzügen" Augusta von Kotzebue.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Kotzebue, August von -- (1761-1819).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w