[Afisz. Incipit] Przyjeżdża na gościnne występy ... balet tańców ludowych Z.S.R.R. ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o występach w Gdańsku i Gdyni 27-28.06.1946 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.