[Wizyta sekretarza KC PZPR Zenona Kliszko w jednostce niebieskich beretów i w porcie w Gdyni] / Zbigniew Kosycarz foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1969)
Przedstawia Zenona Kliszko wizytującego jednostkę niebieskich beretów i zwiedzającego okręty Marynarki Wojennej, 10 maja 1969 roku.