An das deutsche Volk! - Wilhelm II (cesarz niemiecki ; 1859-1941).; Stassen, Franz (1869-1949). ([S.l. : s.n.], 1917)
Druk z tekstem przemówienia Wilhelma II z 12 stycznia 1917 r.
Keywords: Wilhelm -- II -- (cesarz niemiecki ; -- 1859-1941) -- źródła; Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- druki ulotne