Exlibris Andrzeja Ryszkiewicza K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1968)
Ręka trzymająca kilka kart, niżej otwarta książka z napisem: Exlibris, u dołu napis: Andrzeja Ryszkiewicza. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.