[Afisz. Incipit:] Mecz piłki nożnej o mistrzostwo II Ligi Z.S. Gwardia Bydgoszcz - K.S. Stal Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o meczu 30.08.1952 r. Stadion Z.S. "Unia" w Sopocie.