Exlibris Th. S. Wróblewskiego - Półtawski, Adam (1881-1952).; Wróblewski, Tadeusz Stanisław (1858-1925). ([S. l., 1931)
W obramowaniu na tle obfitych labrów herb. Niżej na wstędze napis: Exlibris Th. S. Wróblewskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg podanej bibliogr.
Pod obramowaniem napiis: inv. & fec. A. Półtawski.
Strona, dostęp 08.06.2016
Keywords: Ekslibrisy herbowe; Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.