[Afisz. Incipit] Wielka zabawa sylwestrowa w lokalu b. "Cyganerii". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie 31.12.1949 r. w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.