Gdynia. Wzgórze Nowotki - Rolicz, Stanisław (1913-1997). ([Gdynia] : [nakładem własnym autora], 1966)
Przedstawia widok na panoramę dzielnicy Gdyni.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy; Gdynia (Polska) -- w sztuce