Ex Libris Oswald & Marie Wolff - Fischer, Helma (ok. 1875-ok. 1930); Wolff, Marie; Wolff, Oswald ([S. l., 1900)
Przedstawia w ramce orła lecącego nad skałą wystającą z morza. Niżej napis: Doch Vnser Aller Heimat Ist Das Licht. Pod wyobrażeniem z lewej strony sygn. aut., po prawej napis: Ex Libris Oswald & Marie Wolff.
Data wg działalności aut.