Pierwsze miedzymiastowe zawody zapaśnicze. (Oliwa : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o zawodach, które miały miejsce w Domu Marynarza w Nowym Porcie 26-27.01.1946 r.
Keywords: Zapasy (sport) -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne