[Afisz. Incipit] Mecz bokserski o wejście do ligi państwowej Z.Z.K. Poznań - Z.S. Gwardia Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu bokserskim 19.12.1948 r. w Hali MZK Gdańsk Wrzeszcz.