[Afisz. Incipit] Mecz bokserski o wejście do ligi państwowej Z.Z.K. Poznań - Z.S. Gwardia Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu bokserskim 19.12.1948 r. w Hali MZK Gdańsk Wrzeszcz.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.