Dancing - Bridge : sobota, dnia 10 maja 1947 r. w salach "Polskiej Riwiery" - Klub Tenisowy "Gdynia". (Gdynia : [s.n.], 1947)
Druk inf. o rozpoczęciu sezonu i zabawie inaugrującej sezon 10.05.1947 r.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne