Leo Winkeler Feil. - Feil, Otto (1894-1985) (1950)
Przedstawia kukiełkę na scenie teatrzyku. Na zwieńczeniu daszka nad sceną w owalu litera W, napis u dołu w ramce: Leo Winkeler. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut.