[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie art. 7 ... o utrzymaniu porządku i czystości ... - Przewoźniczek, Leopold (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z zarządzeniem nakazującym oczyszczenie miasta z dnia 31.03.1947 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.