Kommissya Rządząca [Inc.:] Maiąc sobie oznaymioną Wolę Nayiaśnieyszego Cesarza Francuzów i Krola Włoskiego, względem Pułku Jazdy Lekkiey Polskiey z czterech Chorągwi złożonego [...] : Działo się w Warszawie na Sessyi dnia 19go Lutego 1807 / Józef Xiążę Poniatowski, Stanisław Małachowski, Jan Łuszczewski. - Małachowski, Stanisław (1736-1809); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812); Poniatowski, Józef (książę ; 1763-1813) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: odezwę Józefa Xięcia Poniatowskiego o poborze do pułku lekkiej jazdy Gwardii Cesarskiej Dyrektora Wojny, z 19 Lutego 1807.