[Afisz. Incipit] Wystawa Stefan Żeromski zorganizowana przez Prezydium Miejskiej Rady Narodowej ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o wystawie w Muzeum Pomorskim w Gdańsku (dziś Narodowe), czerwiec -lipiec 1952 r.