[Russische Gefangene auf dem Hof der Husarenkaserne Langfuhr] (s.n., 1914)
Przedstawia wprowadzenie przez wojska pruskie kolumny jeńców rosyjskich do koszar we Wrzeszczu, ujęcie z wnętrza dziedzińca, w głębi budynki mieszkalne.