Ogłoszenie na podstawie umowy z dnia 6-go lipca 1945 r. (Sopot : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o przesiedleniach ludności do ZSRR.
Keywords: Repatriacja -- Związek Radziecki -- 1945-1970.; Przesiedlenia ludności -- Polska -- Gdańsk (region) -- 1945-1970.; Repatriacja -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła