[Afisz. Incipit] Uwaga Członkowie Spółdzielni! Komunikujemy, że z dniem 1.I.1950 r. w miejscu udzielanego dotychczas rabatu ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zmianach w zniżkach na zakupy.