[Afisz. Incipit] Uwaga Członkowie Spółdzielni! Komunikujemy, że z dniem 1.I.1950 r. w miejscu udzielanego dotychczas rabatu ... (Starogard : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zmianach w zniżkach na zakupy.
Keywords: Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Starogard Gdański (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne