Dla kogo piszemy? : kilka uwag na marginesie czasopisma "Pl.IT" - organu Włoskiego Stowarzyszenia Polonistów AIP oraz włoskich polonistycznych serii wydawniczych / Krystyna Jaworska. - Jaworska, Krystyna (1956- ).
Słowa kluczowe: badania polskie we Włoszech, czasopisma akademickie, serie wydawnicze.