[Ulica Długa, kamienice nr 40/42] - Wański, Tadeusz (1894-1958). (Gdynia : Tadeusz Wański HON EFIAP Art. Fotografik Z. P. A. F., 1953)
Przedstawia kamienice przy ul. Długiej 40.42, ok. 1953 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na podst. przedstawienia. Data wg przedstawienia i biogramu aut. Pieczątka aut. na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie