[Afisz. Incipit] Koncert Symfoniczny ... Zdzisław Bytnar dyrygent Jan Ekier fortepian ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 23.09.1955 w sali Państwowego Teatru Wybrzeże w Gdyni oraz 24.09.1955 w auli Politechniki Gdańskiej.