Weintransport der Weingroßhandlung R. Denzer, Danzig. - Verlag W. F. Burau (Gdańsk). (Danzig : W. F. Burau, 1920)
Przedstawia kamienice nr 81-82 przy ulicy Ogarnej w Gdańsku, w tym sklep dystrybujacy wino R. Denzera, około 1920 rok.
Data na stronie ilustracyjnej, wydawca na stronie korespondencyjnej, data według przedstawienia.
Fot.Gd.
Keywords: Ulica Ogarna (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Handlarze win -- Polska -- Gdańsk -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- 1900-1945.