[Afisz teatralny] Julian Tuwim wg Ruszkowskiego - Jadzia Wdowa - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1977)
Afisz teatralny informujący o premierze 29.04.1977 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Bogusława Czosnowska, scenografia: Jadwiga Pożakowska, opracowanie muzyczne: Andrzej Głowiński, choreografia: Zofia Kuleszanka.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.