[Afisz. Incipit:] Mecz o Mistrzostwo I Ligi pomiędzy BBTS Bielsko-Biała - Polonia Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o mistrzostwach w boksie 27.03.1966 r. Hala Stoczni Gdańskiej przy ul. Jana z Kolna 31.