[Afisz. Incipit] Zarządzenie w związku z zarządzeniem Rejonowej Komendy Uzupełnień ... / Leopold Przewoźniczek. - Przewoźniczek, Leopold ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z tekstem zarządzenia z dn. 27.09.1946 r. w sprawie rejestracji wszystkich mężczyzn urodzonych w latach 1886-1925, mężczyzn urodzonych w latach 1925-1928, którzy służyli w Wojsku Polskim i Armii Czerwonej i zostali zdemobilizowani, a także kobiet urodzonych w latach 1906-1925 (specjalności służby sanitarnej) oraz mężczyzn wymienionych roczników należących do III i IV grupy niemieckiej listy narodowościowej i grupy "Leistungs-Pole".