Mecz piłki nożnej o Mistrzostwo Ligi Miedzywojewódzkiej pomiędzy Budowlani Bydgoszcz-Polonia Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informacja o meczu na Satdionie GKS Wybrzeże w Gdańsku 22.10.1967 r.