Jak mówi szef, a jak mówi pracownik w podręczniku "Polski w pracy"? / Anna Czerwińska-Trzaskoma. - Czerwińska-Trzaskoma, Anna
Słowa kluczowe: nauczanie języka polskiego jako obcego, język biznesowy, poziom A1.